Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål:

Kan man bytte farve på penalhus ?
Ja det kan man, alle navne vedhæng kan nemt tages ud af lynlås og dermed kan du skifte farven på dit penalhus. Der er også plads til, at du kan købe de sjove og festlige andre navne lynlås vedhæng og bruge disse. Der findes 13 forskellige penalhuse at vælge mellem.

Kan man bytte lynlås vedhæng på penalhus ?
Ja det kan man. Hvis du i stedet for et navn hellere vil have en fodbold, hjerte eller et af de andre 24 sjove motiver på vedhæng, så kontakt personalet i butikken. De bytter gerne vedhæng for dig.

Kan man bestille et navn, som ikke findes blandt de 128 navne ?
Det kan man desværre ikke. Alle navne er nøje udvalgt efter Danmarks statistiks liste over mest populære navne. Heldigvis kan man så vælge et andet vedhæng, som fortsat gør dit penalhus unikt.

Vi kan se, at der i Norge findes nogle navne, som ikke er på den danske navneliste. Kan man bestille dette navn hos jer eller i Bog & ide ?
Det kan man desværre ikke. Notabene i Norge er eneste forhandler her.

Hvor lang tid går der fra man bestiller til man modtager navne produkterne ?
Vi sender til en firma adresse fra dag til dag med GLS. Så en bestilling modtaget mandag vil typisk være fremme onsdag (forbehold for udsolgt). Hvis vi sender med Post Nord, så er det deres leveringstid, som er gældende, hvilket betyder, at vi kan opleve op til en uges leveringstid.