Find dit navn

Hvor tit har du ikke oplevet, at blyanter, viskelæder eller lineal forsvinder ?
Eller ofte så bliver tøj væk efter endt skole, sport og fritidsaktiviteter.

Det har vi forsøgt at lave om på ved at lave et helt nyt koncept, hvor de bedste materialer er anvendt til at gøre de mest populære produkter personlige ved at tilføje navn på disse.

Der er penalhuse ensfarvet eller med flot nyt print, hvor du kan via lynlås vedhæng få navn på disse.
Der er blyanter med navn i trekantet ergonomisk design.
Der er viskelæder med navn og endelig også linealer med navn på.
Det er lynlås vedhæng med navn, som kan bruges i alle skoletasker, penalhuse, trøjer, jakker, gymnastiktaske osv.

Vi har taget penalhuse og fremstillet disse i kraftig slidstærk materialer og tilsat et navne vedhæng i lynlåsen, så man altid nemt kan få adgang og samtidig vælge sin egen favorit farve.

Der er lavet 6 forskellige ensfarvede penalhuse at vælge imellem – og du kan skifte navn – så du ender med at få præcis den farve eller design på penalhus, som passer bedst til dig.
IMG_5736

Og er der 7 forskellige motiv penalhuse.

Derudover har vi på blyanter præget med flot sølv effekt navnet, så blyanterne fremover er nemme at finde igen – og at disse ikke forsvinder væk. Blyanterne er naturligvis trekantede og ergonomisk at holde på.

Vi har i tilføjet nogle nye farve varianter på alle blyanterne, så der kan rundt omkring findes 2 kombinationer af hvert navn.
IMG_5711
IMG_5722

Der er 128 navne – fordelt med 64 drenge og 64 pige – og du kan købe disse i alle Bog & ide butikker landet over eller ved at bestille direkte hos os.
Skærmbillede 2017-04-11 kl. 10.03.04